Dodon, despre alegerile prezidențiale: „Vom asigura oamenii cu măști gratuite în secțiile de votare”

a4b3ff60-f091-4e0c-8654-d920b0f411df
Foto: Igor Dodon/facebook

Igor Dodon a anunțat că alegerile prezidențiale din toamnă nu vor fi amânate, iar oamenii vor primi măști gratuite în secțiile de votare. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune NTV Moldova.

Acesta a anunțat că nu va ieși cu inițiativa de a amâna alegerile, menționând că parlamentul decide dacă să le amâne, nu președintele.

„În caz că opoziția va ieși cu această inițiativă, atunci vom discuta. Eu cred că alegerile trebuie de făcut în termen, pe 1 noiembrie, așa cum sunt planificate”, spune Dodon.

Totodată, acesta a afirmat că anularea alegerilor este o decizie irațională atât timp cât și în Statele Unite nu vor fi amânate, subliniind că situația pandemică acolo este mult mai gravă.

„În România tot au fost alegeri, deși acolo situația este mai rea decât la noi. Să anulăm alegerile acum nu este rațional”, spune Dodon.

Acesta a menționat și despre faptul că securitatea oamenilor care vor merge la vot va fi asigurată și că aceștia vor primi gratuit măști de protecție.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente