fbpx

Noi detalii despre cadavrul găsit în raionul Ungheni. Bărbatul ar fi zăcut de ieri în șanț, iar un copil l-a văzut și a crezut că doarme

Un cadavru a fost descoperit în această dimineață la intrarea în localitatea Florițoaia Nouă din raionul Ungheni. Cristina Vicol, ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție, ne-a comunicat că persoana decedată a fost găsit de fratele său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 10:00. La fața locului s-a stabilit că într-un șanț de la marginea drumului se află trupul neînsuflețit al unui localnic de 58 de ani. Persoana decedată avea cepul poziționat în jos,ambele mâini în buzunare scurtei și fața murdară de sânge.

La examinarea exterioara a cadavrului nu s-au depistat leziuni corporale sau semne evidente de moarte violentă.
În audierilor efectuate s-a aflat că bărbatul decedat locuia singur, lucra cu ziua prin sat și făcea abuz de băuturi alcoolice în ultima perioadă.

Totodată, un copil de 9 ani din același sat le-a comunicat ofițerilor că pe 29 septembrie, în jurul orei 07:45, în timp ce mergea la școală, l-a observat pe individ. Acesta avea mersul neadecvat și a căzut în șanțul unde a fost depistat. Ulterior, minorul a văzut că bărbatul se află în același loc, dar credea că doarme.

Corpul neînsuflețit a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, pentru verificarea tuturor circumstanțelor.

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră în raionul Ungheni. Un bărbat fără suflare zăcea însângerat la marginea unui sat

Articole asemănătoare

Back to top button