image
Sursa foto: Iv Ceban//Facebook

Zeci de panouri publicitare din sectorul Botanica au fost demontate: Lucrările vor continua și în această săptămână

Autoritățile continuă lucrările privind demontarea şi evacuarea panourilor publicitare de pe străzile capitalei instalate neautorizat sau cu termenul expirat. Până în prezent, din sectorul Botanica al capitalei, au fost evacuate 21 de panouri publicitare de la intersecția bulevardului Dacia - strada Hristo Botev, și strada Trandafirilor - strada Nicolae Zelinschi. În total, pe acest tronson sunt amplasate 42 de panouri mari de reclamă.

Potrivit primăriei, intervenția va continua pe parcursul săptămânii curente, prin lucrări de demontare a panourilor publicitare de la intersecţia bd. Dacia - bd. Traian - bd. Cuza - Vodă.

În prezent au loc consultări publice repetate asupra noului Regulament privind autorizarea plasării publicității exterioare în municipiul Chișinău.

Documentul vine să stabilească noi reguli şi cerinţe de bază pentru proiectarea, construirea şi amplasarea mijloacelor publicitare în corespundere cu normele și cu legislaţia în vigoare, precum și cu standardele europene în domeniu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: