Trei oameni au ars de vii într-un nou incendiu masiv în California

Incendiile din nordul Californiei fac noi victime - trei persoane au murit, iar peste 50.000 au fost evacuate după ce vântul puternic a întețit din nou incendiile masive care mistuie totul în calea lor de mai mult de o lună, scrie digi24.ro.

Foto: Getty Images

Un şerif din nordul Californiei spune că trei persoane au murit într-un incendiu care s-a extins cu rapiditate la vest de oraşul Redding. Oficialul nu a dat niciun detaliu despre persoanele care au murit, dar a spus că peste 1.200 de persoane sunt evacuate din acel incendiu. Este unul dintre cele aproape 30 de incendii majore din California, conform Mediafax.

În provinciile Sonoma şi Napa, peste 50.000 de persoane au fost evacuate din cauza focului. Aceste ultime decese duc numărul total al persoanelor moarte în incendiile din California vara aceasta la 29.

Peste 8.100 de incendii din California au ars 14.970 kilometri pătraţi şi au distrus mai mult de 7.000 de clădiri.

Regiunea viticolă din nordul Californiei a fost din nou cuprinsă de flăcări luni, în timp ce vânturile puternice au înteţit incendiile care au distrus mai multe case şi au determinat evacuarea a peste 50.000 de oameni


Pub