Victor Chironda, despre starea pavajului din capitală, de după ploaie: „Este un șantier în lucru, afectat de un șuvoi puternic de apă”

Viceprimarul capitalei, Victor Chironda, a comentat calitatea lucrărilor pe trotuarele de pe strada Aleksandr Pușkin și Gavriil Bănulescu-Bodoni care s-au surpat după ploile torențiale de astăzi, precizând că de fapt, „nicio porțiune de trotular nu a fost finalizată 100% .”

Foto: Victor Chironda/facebook

„Deși diferite porțiuni de stradă se află la diferite etape de lucru, nici una dintre porțiunile de trotuar nu a fost finalizată 100% și, respectiv nu a fost recepționată (nu s-au plătit bani pe lucru). Pe anumite porțiuni, unde au avut loc surpări de pavaj, ploaia de azi a prins lucrările la etapa 4 - montarea pavelelor. Pavajul a fost montat ca să fie posibilă circulația pietonilor, dar lucrul nu a fost terminat”, a scris pe pagina sa de facebook Victor Chironda.

Mai mult, Chironda a precizat că ceea ce se vede în imagini „nu este o lucrare terminată și spălată de ploaie.”

„Este un șantier în lucru, afectat de un șuvoi puternic de apă. Spre regret, un volum mare de muncă (așternerea patului de nisip și pietriș) a fost spălat de ploaie. Dar în cel mai scurt timp toate aceste porțiuni vor fi restabilite”, a dat asigurări Chironda.

1 / Sursa:Victor Chironda/facebook
1 / Sursa:Victor Chironda/facebook


Pub