12:02:00 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Nicolae Botgros oferă DETALII despre fiica sa de doi ani și jumătate. Maestrul a DEZVĂLUIT ce-i place să-i facă micuței Nicoleta

Actualitate 27.09.2020 16:19 Vizualizări3794 Autor: Ziarul National
VIDEO // Nicolae Botgros oferă DETALII despre fiica sa de doi ani și jumătate. Maestrul a DEZVĂLUIT ce-i place să-i facă micuței Nicoleta Captură


Pandemia l-a întristat, dar în același timp l-a bucurat pe maestrul Nicolae Botgros. În ultimele șapte luni, „Lăutarii” urmau să susțină mai multe concerte în România, însă din cauza restricțiilor acestea au fost anulate. Totuși, în această perioadă Nicolae Botgros a petrecut mai mult timp cu familia și cu micuța Nicoleta, fiica sa născută de interpreta Anișoara Dabija.

„Noi eram în fiecare săptămână peste Prut... Acolo s-au contramandat foarte multe spectacole, festivaluri. În această perioadă de pandemie, unii dintre băieți au vrut să plece, dar i-am întors din drum. Am mai făcut unele înregistrări și s-a mai ameliorat situația”, a declarat maestrul Botgros pentru „Prima Oră”, de la Prime TV.

Lăutarul a precizat că în această perioadă a petrecut mai mult timp alături de cei dragi. „Cel mai mult s-a bucurat familia, soția, copiii... Am stat acasă, ne-am întâlnit zi de zi, am stat la masă, am discutat. Dar vreau să vă spun că un borș cât de bun nu ar fi nu îl poți mânca în fiecare zi”.

Sursa citată a vorbit și despre fiica sa de doi ani și jumătate, Nicoleta. Mai mult, Nicolae Botgros susține că și-a dorit mereu să aibă o fetiță, iar Dumnezeu i-a făcut cel mai frumos cadou la vârsta de 65 de ani.

„Atunci când s-a născut Cornel... încă nu erau aparatele acestea... că să știm, să vedem ce o să fie. Se spunea că vom avea o fată și eu m-am bucurat, îi găsisem și nume – Cristina. Desigur că mi-am dorit o față toată viața mea. Acum Dumnezeu s-a gândit: uite, ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dau și lui un cadou. Vreau să vă spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate. Zi de zi scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm. Vreau să vă spun că foarte mult țopăie... Dar știți la ce țopăie? La muzica populară”, a conchis dirijorul Orchestrei „Lăutarii”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md