Prim-ministrul și ministrul culturii din România au răspuns solicitării lui Năstase de a oferi soluții pentru reconstrucția filarmonicii

orban1

Liderul Platformei DA și candidatul formațiunii la funcția de președinte al Republicii Moldova, Andrei Năstase, s-a adresat prim-ministrului României, Ludovic Orban, cât și Ministerului Culturii din România pentru a veni cu soluții de a reconstrui filarmonica din Chișinău. Aceștia, la rândul lor, au răspuns foarte rapid.

„Mulțumesc din inimă prim-ministrului României, dl Ludovic Orban, și ministrului culturii, dl Bogdan Gheorghiu, că au răspuns cu promptitudine rugăminții mele și a Platformei DA de a oferi soluții pentru reconstrucția clădirii simbol pentru Chișinău și toată Moldova, a Filarmonicii Naționale «Serghei Lunchevici».

Încă o dată Ludovic Orban și partenerii noștri din PNL, frații noștri români, dau dovadă că iubesc Basarabia și sunt alături de noi mereu”, scrie Andrei Năstase.

Reamintim că Andrei Năstase a fost primul politician care a ajuns la incendiul de la filarmonică: „Așa cum Notre-Dame va fi restaurată, așa putem face și noi același lucru”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente