/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

A fost depășit pragul de 1 milion de morți de Covid-19 în lume. Unde au fost înregistrate cele mai multe decese

missing
29 septembrie 2020, ora 18:40

Un milion de oameni au murit din cauza Covid-19 pe întreg Globul, potrivit cifrelor furnizate de Worldometers. Mai mult de jumătate dintre decese s-au înregistrat în doar patru țări: SUA, Brazilia, India, Mexic.

Statele Unite continuă să se situeze pe primul loc la acest capitol, cu 210.000 decese provocate de coronavirus.

Brazilia (142.000), India (96.000), Mexic (76.000) sunt următoarele clasate.

Prima țară europeană care apare în acest top negru este Marea Britanie, cu 42.000 de morți, urmată de Italia, cu 35.000.

În privința numărului de infectări, la nivel global s-a depășit pragul de 33 de milioane de cazuri, SUA conducând și la acest capitol, cu peste 7,3 milioane de îmbolnăviri.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram