Fostul designer Lada critică dur grilele noilor BMW M3 şi M4

Deşi noua generaţie BMW Seria 4 a fost prezentată câteva luni mai devreme, se pare că subiectul grilelor noilor modele din gama bavarezilor rămân a fi unul fierbinte chiar şi astăzi, or cu doar câteva zile mai devreme BMW a prezentat noile M3 şi M4, ambele având grile la fel de impunătoare. Cu o părere proprie despre noul design BMW a venit şi un fost designer Lada, Vladimir Jartsev, care acum are un atelier de design propriu în Belgia cu proiecte... cam controversate, informează PiataAuto.md.

Foto: PiataAuto.md

Jartsev a criticat aspectul vizual al noilor M3 şi M4, sugerând că i-ar fi ruşine pentru un asemenea design. Totodată, designerul a publicat imagini cu câteva proiecte proprii pentru BMW Seria 3 în caroseria E90, care de asemena aveau grile imense, verticale, de la capotă până în partea de jos a barei de protecţie faţă.

Proiect BMW Jartsev / Sursa:PiataAuto.md

Vladimir Jartsev a activat în cadrul AvtoVAZ o perioadă îndelungată, unde a pus mâna la crearea unuia din cele mai controversate modele în materie de design - Lada 2110. După cariera sa din cadrul constructorului din Rusia, Jartsev a imigrat în Belgia, unde a fondat un atelier propriu de design. Pe site-ul său, Jartsev are expuse şi câteva lucrări făcute între timp, care au ajuns să fie implementate în viaţa reală, precum este şi kit-ul extrem de ciudat al unui Porsche Cayenne.


Pub