(video) Un tânăr de 18 ani, jefuit chiar în centrul capitalei. Suspecții, printre care și un minor, reținuți

Un minor în vârstă de 17 ani și un tânăr de 23 ani, originari din r. Dondușeni, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, după ce ar fi jefuit un alt tânăr, chiar în centrul capitalei.

Cazul a avut loc în dimineața de 16 septembrie Oamenii legii au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 18 ani, care le-a relatat că în timp ce se afla pe bd. Ștefan cel Mare, a fost agresat și deposedat de telefonul mobil. Acesta susține că în timp ce se afla în fața unui magazin, a făcut cunoștință cu doi tineri și împreună au consumat alcool. Ulterior, indivizii l-au ademenit după clădire și aplicând violența fizică l-au deposedat de telefonul mobil și bani. Prejudiciul material cauzat a fost estimat la 3.100 lei.

Suspecții au fost identificați și reținuți, iar în cadrul audierilor, și-au recunoscut vina. Ei au declarat că în momentul comiterii infracțiunii se aflau sub influența acoolului. Telefonul sustras urmează fi returnat proprietarului.

Conform legislației în vigoare, tinerii riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani, dacă vor fi găsiți vinovați.


Pub