Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   LIVE/ Ședința CEC: Subiectul privind…

LIVE Ședința CEC: Subiectul privind înregistrarea lgor Dodon în calitate de concurent electoral, inclus pe ordinea de zi

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) urmează să examineze cele trei subiecte incluse în ordinea de zi a ședinței de luni, 28 septembrie.

19.45. Ordinea de zi a fost consumată. Ședința CEC s-a încheiat.

19.44. Ultimul proiect inclus pe ordinea de zi cu privire la modificarea anexei la hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 4240 din 14 septembrie 2020 „Cu privire la degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de circumscripție, constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020” și privind degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de nivelul al doilea, votat de toți membrii CEC.

19.41. A fost aprobat proiectul cu privire la cererea de înregistrare a lui Igor Dodon în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către adunarea cetățenilor, a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanţe (trezorierul).

19.22. Proiectul cu privire la rapoartele financiare ale grupurilor de inițiativă constituite în vederea colectării semnăturilor în susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, aprobat.

ORDINEA DE ZI A ŞEDINŢEI EXTRAORDINARE A COMISIEI ELECTORALE CENTRALE:

  1. Cu privire la rapoartele financiare ale grupurilor de inițiativă constituite în vederea colectării semnăturilor în susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020
  1. Cu privire la cererea de înregistrare a domnului Igor Dodon în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către adunarea cetățenilor,  a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanţe (trezorierul)
  1. Pentru modificarea anexei la hotărârea Comisiei Electorale Centrale nr. 4240 din 14 septembrie 2020 „Cu privire la degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de circumscripție, constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020” și privind degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de nivelul al doilea.