(video) Curtea de Apel a respins solicitarea de contestare a excluderii din cursa prezidențială a lui Candu. „Vom merge la Curtea Supremă de Justiție”

candu

Astăzi, Curtea de Apel Chișinău a respins contestarea hotărârii CEC în cazul candidatului PRO MOLDOVA la alegerile prezidențiale 2020. Prin urmare, a dat dreptate Comisiei Electorale Centrale. Andrian Candu, președintele PRO MOLDOVA și candidatul formațiunii politice la alegerile din 1 noiembrie 2020, a venit cu un răspuns la decizia Curții de Apel.

„Această decizie a Curții de Apel este una care ne dezamăgește profund. Nedreptatea e ridicată la rang de lege. Aceasta ne face să luptăm cu sistemul, atât la nivel de administrație, cât și legislativă. Această decizie este una politică, abuzivă. Vom merge la Curtea Supremă de Justiție. Vom vedea care sunt argumentele juridice”, spune Candu.

Amintim că, pe 21 septembrie, PRO MOLDOVA a depus o contestație la Curtea de Apel privind anularea hotărârii CEC prin care a fost respinsă cererea de înregistrare a lui Andrian Candu în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova. Contestația a fost depusă de Sergiu Sîrbu, președintele grupului de inițiativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente