Doi moldoveni au fost găsiți vinovați în trei cazuri de răpire și viol, de un tribunal din Londra

Doi moldoveni au fost găsiți vineri 25 septembrie, vinovați de răpire, viol și agresiune sexuală, în trei cazuri separate, ce au avut loc în Northampton, Londra anul trecut, anunță Poliția din Northamptonshire.

Foto: Poliția din Northamptonshire/facebook

Este vorba de Trofim Midoni în vârstă de 21 de ani și Valeriu Frunza de 24 de ani, ambii găsiți vinovați de infracțiuni în urma unui proces de opt zile la Northampton Crown Court.

Toate infracțiunile s-au produs în weekendul 30 noiembrie 2019 - 2 decembrie 2019.

Primul incident a implicat bărbații care băteau și agresau sexual o femeie în mașina lor înainte ca aceasta să reușească să evadeze într-o locație lângă Ringstead.

Cea de-a doua femeie a fost, de asemenea, agresată sexual și bătută în mașina bărbaților înainte de a fi abandonată într-un câmp lângă Keyston.

Ultimul incident a implicat bărbații care au agresat sexual o a treia femeie în mașina lor înainte de a o viola.

Toate cele trei femei au raportat curajos ceea ce li s-a întâmplat ofițerilor de poliție și a fost rapid lansată o anchetă cu Midoni și Frunza arestați la scurt timp, acuzați și arestați preventiv.

După ce au participat la tribunal pentru a depune mărturie, ambii bărbați au fost găsiți vinovați de toate acuzațiile. Aceștia vor fi condamnați vineri, 20 noiembrie, la Northampton Crown Court.


Pub