Accident tragic la Ungheni: Șoferul unui microbuz a decedat, iar fiica acestuia a fost rănită, după ce s-au prăbușit de pe un pod

Șoferul unui microbuz a decedat, iar fiica acestuia a fost rănită, după ce s-au prăbușit de pe un pod.Tragedia a avut loc această dimineața, în jurul orei 10:16, în apropiere de localitatea Petrești, din raionul Ungheni. Informația a fost confirmată de ofițera de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol.

Foto: IP Ungheni

Potrivit , ofițerei de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol, microbuzul de model Volksagen T-4, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 42 de ani, din cauza unor circumstanţe necunoscute a pierdut controlul volanului. Bărbatul, originar din Fălești conducea spre Sculeni.

Acesta s-a tamponat în parapetul de pod situat pe marginea carosabilului, căzând cu vehiculul de pe pod, de la o înălțime de 5 metri.

Ulterior, ca urmare, conducătorul auto cu fractura bazei craniene și fiica acestuia, în vîrstă de în de 19 ani, cu contuzia țesuturilor moi şi a unui mușchi facial, au fost transportaţi de către o ambulanță la Spitalul raional Ungheni.

1 / Sursa:IP Ungheni

Cauza producerii accidentului se stabilește, excesul de viteză fiind exclus.

Şoferul în cauză, din spusele fiicei care se afla pe bancheta din față, transporta în microbuz struguri de poamă, fiind înțepat de albini la un moment dat, ca urmare pierzând controlul volanului.

1 / Sursa:IP Ungheni

În urma traumelor primite, șoferul a decedat în drum spre spital, iar pasagera a fost internată cu diverse leziuni corporale.

La fata locului se află grupul operativ de urmarire penala din cadrul IP Ungheni, pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


Pub