/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Rând ca la pâine la un târg de haine. De distanță socială – nici vorbă

missing
26 septembrie 2020, ora 21:26

Rând ca la pâine la un târg de haine organizat de mai multe bloggerițe cunoscute din Chișinău, care și-au scos la vânzare mai multe haine de brand. De distanță socială însă – nici vorbă! Zeci de tinere s-au înghesuit la ușă, așteptând cu nerăbdare să ajungă în interior. Pentru că locul se transformase într-un adevărat focar de infecție, echipa tv8 a sesizat organele de drept. Oamenii legii le-au solicitat cumpărătorilor să părăsească localul, iar organizatorii urmează să fie sancționați. Responsabilii de eveniment, au refuzat să vină cu o reacție. Ulterior, acestea au anunțat că târgul va fi organizat online.

Aceste imagini le-am suprins în fața unui local din centrul capitalei. Zeci de tinere se îmbulzeau să ajungă în interior, acolo unde se organiza un târg de haine. Evinementul, potrivit celor prezenți, a fost organizat de mai multe bloggerițe renumite care și-au scos vestimentația de brend la vânzare, cu prețuri extrem de reduse.

Dacă masca de protecție era cât de cât purtată de majoritatea, de distanță socială nici vorbă. Deși organizatorii le mai solicitau tinerelor să păstreze distanța, acestea nu făceau niciun pas înapoi.

Fetelor, coborâți! Vă spun, faceți un pas înapoi”!

Este un târg la care s-au adunat mai multe vedete, persoane populare..și-au expus hainele. Le vând. – De ce atâți de mulți? Ce e atât de speciali? Vor să vadă persoanele. Ce persoane? Alisha, Catrin…eu mai mult am venit pentru ele”.

Eu am venit cu o prietenă, dar nu am de gând să intru acolo. De ce? Sunt foarte mulți oameni, nu are sens”.

Sunte reduceri! Haine de brend. Mi-e frică să nu ajung. De ce? Păi s-au adunat mulți, blochează intrarea”.

Foarte multă lume, da…de ce așa? Toată lumea vrea haine. Ce fel de haine? De la diferiți bloggeri. Nu am reușit să mă uit normal. Ai voie să stai doar 10-15 min în interior. Se păstrează distanțța? Văd că afară – nu prea.  Nu prea.  Cât timp ai stat l acoadă? Eu repede, că am venit printre primele”.

Cât a costat hainele din punga ta? 250 de lei, dintre care sacoul este de la Mango, calitate superbă”.

Întrucât normele de protecție anticovid nu erau întru tocmai respectate, iar locul se transformase într-un adevărat focar de infecție, echipa tv8 a sesizat organele de drept. Astfel, peste 20 de minute, la fața locului a apărut un echipaj de poliție. Nici mesajul polițistului nu se făcea auzit de cei prezenți.

Păstrați distanța socială! De la fiecare persoană – 1 metru, 1,5 metri! Vă rog frumos! Împrăștiați-vă! Păstrați distanța socială!”.

Întrucât nimeni nu reacționa, polițistul a solicitat ca toți să părăsească localul.

Toți părăsesc! Pentru nesupunere, veți fi atrași la răspundere!”.

Persoanele care au organizat târgul vor fi chemate la sector. Cazul va fi înregistrat și documentat. – Și cu ce s eva solda această documentare? Va fi aplicată amnedă în baza art 76, 1. Vor fi amendate. Nu au respectat regulile impuse de Comia Extraordinară de Sănătate Publică”.

Am încercat să obținem o reacție de la organizatori, însă un reperzentant ne-a spus că directorul localului nu vrea să comunice cu noi.

Am fi vrut să vorbim cu organizatorii. Directorul a spus că nu vrea. Nu filmați. Cu cine putem discuta? Cu nimeni!”.

Omenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele, iar în funcție de aceasta organizatorilor le va fi aplicată o amendă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram