Breaking News

image
Sursa foto: IGSU

UPDATE: Incendiul de la Filarmonica Națională a fost lichidat // FOTO

Update 10:25 // Inspectoratul Național pentru Situații de Urgență anunță despre lichidarea incendiului în incinta Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, la ora 10:05.

Potrivit IGSU, la fața locului se continuă efectuarea lucrărilor de demontare și înlăturare a materialelor de construcție care prezintă pericol, dar și vor evacua fonoteca din biblioteca Filarmonicii Naționale. La fața locului lucrează laboratorul experimental antiincendiar pentru înaintarea versiunilor.

------------------------------------------------

Pompierii continuă lichidarea focarelor de ardere din interiorul clădirii Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. Pe parcursul nopții, intervenția a fost suspendată, fiind reluată la ora 06.00.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la fața locului se află opt autospeciale, inclusiv două autoscări. Este antrenată și o macara pentru lucrări de dezasamblare și demontare a materialelor constructive ale acoperișului.

În comun cu autoritățile, urmează să fie identificat un sediu pentru ca artiștii să-și poată continua activitatea.

Incendiul la Filarmonica Națională a izbucnit ieri, în jurul orei 12.00. Pompierii au reușit să-l localizeze după mai bine de patru ore. Tavanul sălii principale a clădirii a cedat. Laboratorul Experimental Antiincendiar urmează să stabilească circumstanțele de producere a incendiului după efectuarea cercetării statistice și dinamice a locului.

IGSUIGSU

IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: