image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Filat iese la rampă după acuzațiile grave lansate în studioul Jurnal TV de fostul său avocat // LIVE

Fostul premier Vladimir Filat susține, la această oră, o conferință de presă în care a anunțat că va răspunde acuzațiilor lansate de fostul său avocat, Igor Popa.

Popa a lansat o serie de acuzații grave la adresa fostului său client, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, la Jurnal TV.

Potrivit lui Popa, Filat ar fi trăit în penitenciar ca într-un hotel, iar Plahotniuc i-ar fi organizat mese de sărbătoare cu prietenii și cadouri de Crăciun. Avocatul a mai spus că Filat a furat în jur de 100 de milioane de euro și că are și până acum sume considerabile dosite prin Europa și Africa, iar la Chișinău nu o duce atât de greu după cum a spus-o recent, că se deplasează cu transport public sau cu mașina prietenilor. În realitate, spune Igor Popa, Filat ar locui într-o casă a cărei chirie lunară este de 6000 de euro și ar avea un Mercedes S-Class de ultimă generație.

Potrivit lui Igor Popa, Filat este cercetat acum de procurorii de la Frankfurt, pe numele lui fiind deschis un dosar pentru spălare de bani. Mai mult, liderul PLDM ar avea și în Franța un dosar pentru spălare de bani unde ar fi reușit să-și construiască două vile pe malul lacului Geneva, lângă cele ale lui Plahotniuc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: