Filat lansează un „concurs” cu un Mercedes S-Class: Cine primul îl găsește, acela îl primește

Liderul PLDM, Vlad Filat, a promis astăzi, că va face cadou un automobil de lux Mercedes-Benz S-Class, pe care l-ar deține, potrivit spuselor fostului său avocat Igor Popa, primei persoane care va găsi mașina.

Filat declară că nu circulă nici cu Dacia Duster, așa cum declarase Igor Popa, și nici nu deține un automobil de lux Mercedes clasa S, dar a promis că dacă cineva demonstrează contrariul, îi ace cadou mașina: „1. Eu de la ieșirea din închisoare nu m-au urcat niciodată într-o mașină Dacia Duster, nu pentru că nu mi-ar plăcea, chiar e o mașină simpatică, dar nu am avut ocazia. 2. Spun public și semnez în alb, cel care găsește Mercedesul clasa S pe care îl dețin eu îl obține în proprietate. Vă rog frumos, jurnaliști, polițiști, procurori, detectivi particulari, găsiți-l și o să aveți această mașină”.

Filat a negat și zvonurile lansate de Popa precum că ar lua în chirie o casă din Chișinău, pentru care ar plăti 6.000 de euro lunar: „Nu am permisul proprietarei casei unde locuiesc în chirie, pentru a face public contractul de chirie, dar este înregistrat la FISC, așa cum prevede legea. Cred că o să conving proprietarul să îmi dea dreptul să fac public acest contract, pentru a demonstra încă o minciună spusă la un post tv”.

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a declarat, zilele trecute, că acesta se plimbă cu o Dacia Duster, dar de fapt ar deține un Mercedes clasa S, și că ar plăti 6.000 de euro lunar pentru o casă pe care o închiriază în capitală.


Pub