14:53:07 25.04.2024
Stiri

Dodon admite, în PREMIERĂ, că poate suferi o ÎNFRÂNGERE la prezidențiale. Șeful statului recunoaște rezultatele sondajului IRI, însă situația s-ar fi schimbat din iulie-august. „Noi facem măsurări în fiecare săptămână”, s-a DESTĂINUIT președintele

Actualitate 25.09.2020 11:49 Vizualizări4070 Autor: Ziarul National
Dodon admite, în PREMIERĂ, că poate suferi o ÎNFRÂNGERE la prezidențiale. Șeful statului recunoaște rezultatele sondajului IRI, însă situația s-ar fi schimbat din iulie-august. „Noi facem măsurări în fiecare săptămână”, s-a DESTĂINUIT președintele Captură


Președintele Igor Dodon îi îndeamnă pe unii contracandidați de la prezidențiale să nu-și facă „mari iluzii” după ce au aflat datele sondajului Institutului Internațional Republican (IRI), deoarece situația s-ar fi schimbat în favoarea sa în comparație cu perioada iulie – august, când a fost realizată această cercetare. În același timp, președintele admite că poate să piardă alegerile, dar spune că nu va proceda „ca un copil alintat”, care se va trânti și va da din mâini și din picioare.

CITIȚI și SONDAJ IRI // Maia Sandu, peste Igor Dodon la prezidențiale: Fostul premier s-ar bucura de cea mai multă încredere din partea cetățenilor R. Moldova

În cadrul emisiunii sale de pe rețelele de socializare, Igor Dodon a recunoscut că face în fiecare săptămână sondaje, fără a preciza și din ce resurse.

„Cu sondajele, ca să cunoașteți, noi în fiecare săptămână facem măsurări. Eu am văzut sondaje de prin luna iulie – august... (cu referire la sondajul IRI). Văd că se bucură unii dintre oponenți. Că au ratinguri... Oameni buni, hai să fim serioși. Diferența pe moment între cel care este primul și al doilea este minimum 10% în turul I și minimum 5% în turul II. Eu cred că și voi aveți aceleași sondaje, așa că munciți, întâlniți-vă cu oamenii. Dar votul de pe 1 noiembrie va arăta”, a declarat Igor Dodon.

Șeful statului a mai adăugat că ia în calcul și o înfrângere la prezidențiale, adăugând că o va lua ca atare. De asemenea, Igor Dodon spune că e afectat de criticile la adresa sa, chiar dacă încearcă să nu arate.

„Faptul că nu dau pe față nu înseamnă că nu mă deranjează. Evident că nu e plăcut. Eu am trecut diferite etape, eu am trecut și peste înfrângeri. Îmi aduc aminte anul 2011, când practic mi-a fost furată victoria în alegerile locale din Chișinău. Am început să construiesc de la zero un partid în 2012. Eu am trecut prin toate etapele – în sus și în jos. Sunt gata pentru orice scor electoral după data de 1 noiembrie. Oamenii vor decide.

Eu nu voi fi ca un copil alintat care va da din picioare și mâini... Că le-a fost luat ceva și gata, cum vor face unii oponenți de-ai mei. Eu nu voi face lucrul acesta. Eu voi accepta decizia poporului R. Moldova, aprecierile care le dă poporul. Deocamdată, eu văd că apreciere este. Dar loviturile sunt și vor fi în următoarele săptămâni. Eu știu că ei pregătesc diferite chestii și variante, să lovească în mine, să lovească în familie, să lovească în soție. Sunt urâte chestiile acestea. Dar vorba ceea, nu săpa groapa altuia, pentru că singur vei cădea în ea. Dumnezeu nu bate cu bățul. Eu niciodată nu am pregătit așa ceva. Cei care pregătesc așa ceva o s-o primească, ca bumerangul. Viața o să-i pună pe toți la punct”, a conchis Igor Dodon.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md