image
Sursa foto: jurnal.md

Filat anunță o conferință de presă după dezvăluirile făcute la Jurnal TV de fostul său avocat

După seria de acuzații grave lansate de fostul său avocat, Vladimir Filat a venit cu o reacție, spunând că toate sunt minciuni, și a anunțat pentru mâine o conferință de presă.

„După ce m-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie, așa-numitul „avocat” Igor Popa, pus de același stăpân, a lansat o serie întreagă de dezinformări și minciuni! Deoarece nu sunt în Republica Moldova, iar acuzațiile aduse nu pot fi demontate printr-o postare, la revenire, vineri 25 Septembrie 2020, voi organiza o conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, a anunțat Filat.

Deocamdată nu se cunosc ora și locul conferinței. Acestea vor fi anunțate ulterior.

Precizăm că avocatul Igor Popa a lansat o serie de acuzații grave la adresa fostului său client aseară, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, la Jurnal TV.

Potrivit lui Popa, Filat ar fi trăit în penitenciar ca într-un hotel, iar Plahotniuc i-ar fi organizat mese de sărbătoare cu prietenii și cadouri de Crăciun. Avocatul a mai spus că Filat a furat în jur de 100 de milioane de euro și că are și până acum sume considerabile dosite prin Europa și Africa, iar la Chișinău nu o duce atât de greu după cum a spus-o recent, că se deplasează cu transport public sau cu mașina prietenilor. În realitate, spune Igor Popa, Filat ar locui într-o casă a cărei chirie lunară este de 6000 de euro și ar avea un Mercedes S-Class de ultimă generație. Potrivit lui Igor Popa, Filat este cercetat acum de procurorii de la Frankfurt, pe numele lui fiind deschis un dosar pentru spălare de bani. Mai mult, liderul PLDM ar avea și în Franța un dosar pentru spălare de bani unde ar fi reușit să-și construiască două vile pe malul lacului Geneva, lângă cele ale lui Plahotniuc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: