„Ea și Numai Ea” - Teatrului Satiricus vă invită la primul spectacol-lectură, ce va avea loc în curte. Intrare liberă!

Actorii Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din cadrul proiectului “Decalog” vă invită pe 1 octombrie în curtea teatrului, unde va avea loc primul spectacol-lectură montat la noi: „Ea și numai Ea” de Andrei Ivanov în regia lui: Gheorghe Gușan. Coloana sonoră fiind interpretată de tânărul student la actorie: Gelu Argint.

Foto: Satiricus

Un spectacol promițător, care tratează teme actuale:

- relațiile părinți-copii

- lipsa comunicării în familie

- comunicarea în spațiul online

- influența progresului tehnologic

Între o mamă văduvă și fiul său adolescent se creează o prăpastie a comunicării, care pe zi ce trece devine tot mai mare. Nimic nu pare a putea salva comunicarea dintre aceștia. Unica soluție pe care o vede mama, devine crearea a unui cont fals, în speranța de a își cunoaște mai bine copilul. Așa apare Toffee, o copie virtuală a mamei în spațiul online.

„Avem nevoie și de spectacole care tratează teme mai puțin discutate, cum ar fi influența tehnologiilor asupra relațiilor interumane, iar piesa dată o facem cât se poate de bine. Cu fiecare lectură îmi redescopeream personajul meu, trăirileși pornirile sale.”, a declarat Irina Rusu, una dintre actrițele proiectului.

Distribuție:

Irina Rusu - MAMA

Dan Ciobanu - FIUL

Alexandrina Grecu - TOFFEE

Gheorghe Gușan - CORBUL DIN TURN

Regie - Gheorghe Gușan

Coloana sonoră - Gelu Argint

Notele autorului - Roman Malai

INTRARE LIBERĂ

NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT

Rezervările se fac în prealabil la numărul 068 625 786 sau pe pagina evenimentului.


Pub