Meghan şi Harry au intrat în „război” cu Casa Albă. Trump: Îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie

Preşedintele Statelor Unite a declarat că “nu e fan Meghan Markle”, după ce aceasta a făcut nişte remarci de natură politică, ce au înfuriat chiar şi oficialii de la Palatul Buckingham, care au ripostat, la rândul lor, public, în presa locală, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Foto: okmagazine.ro

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au apărut în primetime la un post TV american, pentru a-şi ţine discursul cu prilejul includerii lor în topul anual realizat de revista TIME – 100 cei mai influenţi oameni din lume. Cuplul a folosit această ocazie pentru a pune accentul pe importanţa exercitării dreptului la vot pe 3 noiembrie şi pentru a sugera urmăritorilor să-l voteze pe contracandidatul lui Trump, democratul Joe Biden.

“Ne apropiem de alegerile din noiembrie şi e vital să respingem discurcursul plin de ură, dezinformarea şi negativismul exprimat online”, declară Harry, în timp ce Meghan adaugă faptul că acestea ar fi cele mai importante alegeri de până acum : “O dată la patru ani ni se spune că acestea sunt cele mai importante alegeri, dar de data aceasta chiar sunt. Când votăm, valorile noastre devin acţiuni şi vocea noastră se face auzită. Vocea ta îţi aminteşte că tu contezi, pentru că aşa şi este şi meriţi să te faci auzit”.

Donald Trump a reacţionat şi în trecut la decizia Ducilor de Sussex de a se muta în California, declarând că nu va plăti pentru taxtele lor. Acum, acesta reiterează ideea că nu sunt bineveniţi în America, spunând că “Nu sunt un fan al ei şi aş adăuga, deşi probabil a mai auzit asta, că îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie !”

Nici reacțai din partea familiei regale nu s-a lăsat aşteptată. Ce se declară într-o scrisoare oficială pentru The Times citiți pe SHOK.md.


Pub