Incendiul de la Filarmonică: După 7 ore de luptă cu flăcările, pompierii încă lucrează la fața locului

După șapte ore de luptă continuă cu flăcările, în urma incendiului izbucnit la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici, pompierii încă lucrează la fața locului.

Pe parcursul serii, pompierii vor continua intervenția pentru stingerea totală a flăcărilor. Totodată, urmează să fie efectuate lucrări de demontare a construcției acoperișului, prin utilizarea tehnicii de tip macara, pentru a ușura ntervenția echipelor deasupra.

Până la această oră nu au fost raportate victime sau persoane sinistrate.

Laboratorul experimental antiincendiar ajuns la fața locului va efectua toate cercetările, pentru a oferi primele versiuni ale cauzelor incendiului. Specialiștii vor realiza cercetarea statică și dinamică a locului incendiului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Incendiul la Filarmonică a izbucnit astăzi, la amiază. Oamenii legii au închis circulația pe străzile din preajmă, iar la fața locului au venit 10 autospeciale și circa 50 de pompieri, pentru a lupta cu flăcările. Focul s-a extins și a distrus acoperișul unui local de lux alăturat.

Potrivit IGSU, incendiul a fost localizat la ora 16:20. Conform datelor preliminare flăcările au afectat o suprafață estimativ de 3500 m2.


Pub