Olga Manciu, după 9 ani de căsnicie cu Alex: Eu nu ți-am promis nimic. Nesilit de nimeni și de bunăvoie te invit să...

Familia Manciu are, astăzi, motiv de sărbătoare. Olga și Alex sărbătoresc 9 ani de căsnicie, scrie SHOK.md. Ce mesaj i-a adresat artistului soția sa, pe rețelele de socializare, vezi mai jos.

Foto: Facebook/ Olga Manciu

Ziua de astăzi este una însemnată pentru Alex și Olga Manciu. Cei doi sărbătoresc nunta de ceramică. Cu această ocazie, Olga a decis să lase un mesaj de suflet pentru soțul său, chiar dacă menționează că el știe totul.

„Eu nu ți-am promis nimic și nici nu știu ce va fi mai apoi și cum vor evolua lucrurile. Dar, eu sunt foarte mândră de personalitățile în care ne-am transformat. Sunt recunoscătoare pentru prietenia noastră, pentru parteneriatul pe care l-am creat, pentru oamenii pe care i-am născut și pentru libertatea pe care ni-o dăruim zilnic. Cum ți-am mai spus, eu vreau tu să fii fericit. Dacă tu vei fi, voi și eu. Eu știu că tu iubești adrenalina și îți place să riști – cu mine altfel nu va fi, știi da?!”

Ce l-a invitat să facă Olga pe soțul său, „nesilit de nimeni și de bunăvoie”, dar și cum au reacționat internauții vezi pe SHOK.md.


Pub