23:57:36 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Clipe de GROAZĂ la Bălți: O tânără, RĂPITĂ în văzul lumii de către doi inși cu cagule pe cap, înarmați cu Kalașnikov

Actualitate 24.09.2020 15:17 Vizualizări1629 Autor: Ziarul National
VIDEO // Clipe de GROAZĂ la Bălți: O tânără, RĂPITĂ în văzul lumii de către doi inși cu cagule pe cap, înarmați cu Kalașnikov


O tânără care aștepta, ieri-seară, într-o stație din municipiul Bălți a fost răpită de către doi inși care au coborât înarmați dintr-un „Mercedes” și purtau cagule pe cap.

Scena s-a produs în văzul a numeroși locuitori din municipiu, care se aflau în acel moment, aproape de ora 19.00, pe str. Ștefan cel Mare și au trăit clipe de groază. O filmare din momentul răpirii surprinde țipete și agitație.

Un martor la această scenă a telefonat îngrozit la Poliție și a povestit că dintr-un „Mercedes” de culoare neagră, cu numere de înmatriculare străine, au ieșit doi bărbați cu cagule pe cap, înarmați cu un automat „Kalașnikov” și cu un pistol, și au răpit o tânără aflată într-o stație de așteptare a transportului public.

Poliția de la Bălți a implicat imediat toate forțele disponibile pentru a găsi făptașii.

În scurt timp, mașina a fost identificată și stopată pe o stradă din Bălți, iar în ea se aflau patru tineri și fata răpită un pic mai devreme.

Inșii au vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, sunt originari din raioanele Sângerei și Ștefan Vodă și le-au povestit oamenilor legii că răpirea a fost o farsă, „un experiment social” pentru a verifica vigilența cetățenilor în asemenea situații.

Aceștia au intrat în Bălți pe la ora 17.30 cu „scenariul” pregătit: „Fata trebuia să facă panică, pentru ca lumea să creadă. Și ea a făcut panică”.

În „Mercedes” a fost găsit automatul „Kalaşnikov”, dar și un pistol, ambele fiind jucării din plastic, precum şi trei cagule negre.

Tinerii au fost duși la Inspectoratul de Poliție pentru a fi audiați, iar oamenii legii au stabilit că aceștia au înscenat pe străzile din Bălți încă trei asemenea cazuri.

„Glumeții” au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cerecetați penal pentru huliganism.

„Inspectoratul General al Poliției solicită cetățenilor să nu repete asemenea acțiuni, care pot degenera în cazuri grave. Pe lângă faptul că la respectivele scene puteau asista copii, femei însărcinate sau persoane în etate, oricare dintre martori ar fi putut interveni și comite o crimă”, atenționează Poliția.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md