fbpx

foto, video | Flăcările devastează Filarmonica Națională deja de câteva ore. Imagini și detalii de la fața locului

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău este în continuare distrusă de incendiul puternic, iar pompierii luptă cu flăcările deja de câteva ore.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În imaginile pe care am reușit să le surprindem la fața locului, putem vedea mai multe echipaje de pompieri în fața clădirii, fumul dens care se ridică deasupra Filarmonicii, cât și mai mulți oameni care s-au oprit în zonă.

De asemenea, reportera noastră a surprins o ambulanță care se afla în regiune, însă – momentan – nici o victimă nu a fost înregistrată. Totodată, polițiștii îndreptați la fața locului s-au confruntat cu mai multe persoane care au pornit o ceartă din cauză că nu le este permisă trecerea în apropierea clădirii devastate.

De menționat e că, din cauza fumului dens, angajații școlii de muzică „Eugen Doga” – aflată în apropiere – au fost evacuați din instituție. Amintim că o parte din acoperișul Filarmonicii s-a prăbușit, iar flăcările s-au extins și în interiorul clădirii. Cel puțin 10 autospeciale IGSU și zeci de pompieri intervin la fața locului.

Foto, video: ZUGO

Video: Adriana Marian via deschide.md

Video: IGSU

Articole asemănătoare

Back to top button