image
Sursa foto: Getty Images

Transferul lui Suarez este iminent. Condiţia pusă de Barcelona celor de la Atletico Madrid

Avocaţii lui Luis Suarez, 33 de ani, şi conducerea Barcelonei au ajuns marţi seară, târziu, la un acord prin care atacantul uruguayan să poată ajunge la Atletico Madrid.

Atletico spera că poată face anunţul mutării lui Suarez în acelaşi timp sau imediat după ce Juventus a confirmat că l-a cumpărat pe Alvaro Morata, dar n-a fost posibil.

Conform înţelegerii, Barca a fost de acord să-l lase liber pe Suarez, dar echipa care îl transferă va fi obligată să achite anumite bonusuri. Conform AS, nu ar fi mai mult de două milioane de euro în fiecare dintre cei doi ani de contract.

Iniţial, Barcelona a cerut 10 milioane de euro pentru transferul lui Luis Suarez, dar Atletico nu era de acord să plătească niciun ban.

Fotbalistul a acceptat să renunţe la jumătate din suma pe care urma să o ia la Barca în următorul an, în jur de 7 milioane de euro, numai să fie lăsat liber.

Iniţial a primit acordul, apoi Barca şi-a dat seama că îi va da o mulţime de bani unui fotbalist care va înscrie goluri pentru o rivală din Spania şi de aceea tranzacţia fusese blocată marţi dimineaţă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: