image
Sursa foto: english.mathrubhumi.com

Alexei Navalnâi a fost externat din spitalul din Berlin

Politicianul rus Alexei Navalnâi, a fost externat din spitalul „Charite” din Berlin. Despre aceasta a anunțat administrația clinicii germane printr-un comunicat pe pagina oficială.

Potrivit comunicatului, Alexei Navalnâi, care s-a aflat în clinica respectivă de la data de 22 august curent, a fost externat din staționar. Starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit la etapa în care poate finaliza tratamentul.

Anterior, despre substanța periculoasă „novichiok” în analizele lui Navalnâi, au anunțat autoritățile germane, în urma expertizelor efectuate de toxicologii europeni. În urma expertizelor efectuate în laboratoarele din Germania, substanța a fost depistată în sângele lui Navalnâi, pe piele, dar și în sticla cu apă din care a băut acesta în camera de hotel. Pe de altă parte, specialiștii din Federația Rusă spun că nu au găsit nimic.

Politicianul de 44 de ani a început să se simtă rău în avion, în timp ce zbura din Tomsk la Moscova. Avionul a aterizat de urgență în Omsk, unde Aleksei Navalnîi a fost preluat de o ambulanță și transportat la spitalul de urgență.

Noutăţile partenerilor

comentarii: