Furt în microbuzul de rută 166: O femeie, reținută după ce a sustras portmoneul din geanta unei tinere

O femeie, originară din Chișinău, a fost reținută după ce ar fi furat un portmoneiu de la o persoană în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe linia 166. Suspecta în vârsta de 33 de ani a fost anterior judecată pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Foto: politiacapitalei.md

Totul s-ar fi întâmplat ieri, 22 septembrie. În timp ce suspecta se deplasa cu microbuzul de pe linia 166, pe ascuns a sustras din rucsacul unei tinere portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate. Ulterior a încercat să părăsească locul comiterii infracțiunii, dar a fost reținută de polițiști.

Femeia a fost escortată la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vina iar portmoneul sustras a fost întors proprietarei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 192 CP Pungășie. Pentru fapta sa conform legislației femeia riscă amendă în mărime de până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.


Pub