(video) Trei tineri beți au intrat într-o stație PECO cu o armă și un cuțit, pentru a cumpăra alcool. Ce au găsit polițiștii la domiciliul unuia dintre suspecți

Trei tineri în stare de ebrietate au intrat într-o stație PECO, situată la intrarea în satul Rădoaia din raionul Sîngerei, având asupra lor o armă și un cuțit. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 21 septembrie.

Oamenii legii au investigat cazul și au stabilit că cei trei au venit cu o motocicletă la stația de alimentare. După care au intrat să cumpere 2 sticle de bere, cu un volum de 3 l, având asupra lor arme neidentificate. Bărbații au achitat pentru cumpărături și au ieșit afară, unde au servit alcoolul, iar armele erau puse pe masă.

În jurul orei 07:00 operatorul a ieșit afară, unde i-a găsit pe cei trei dormind la masă. Acesta a încercat să-i trezească, însă fără rezultat. Astfel, a luat armele de pe masă și le-a pus după clădire. În scurt timp cei tre s-au trezit și-au luat armele și au plecat în direcția satului Rădoaia, raionul Sîngerei. Ulterior suspecții au fost identificați de poliție.

captură video / Sursa:captură video

Oamenii legii au efectuat și percheziții la unul dintre bărbați, în vârstă de 26 de ani și au găsit următoarele obiecte: „un obiect asemănător cu armă confecționat total din lemn cu curea, un obiect asemănător cu pistol confecționat din metal vizual fără mecanizme de dare a focului de culoare cafenie, un cuțit cu lamă lungă, un binocl de culoare neagră cu inscripția ,,cobra” , toc pentru pistol de culoare neagră,care din spusele ultimului le-a procurat din Germania”, ne-a precizat ofițera de presă a IP Sîngerei, Ina Moscaliuc. Cuțitul și pistolul urmează a fi îndreptate la Direcției Nord a Centrului Tehnico -Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP al MAI.

Totodată, bărbații au declarat că nu cunosc operatorul și nu au avut intenții huliganice atunci când au intrat în magazin.

A fost pornită procedură contravențională în baza art.361 al.4 CCRM-procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizări.

IP Sîngerei / Sursa:IP Sîngerei


Pub