Membri PAS dintr-un sat din raionul Cimișlia părăsesc formațiunea: Conducerea de vârf a instaurat dictatura în partid. Reacția OT PAS Cimișlia

11 membri ai organizației teritoriale din satul Gura Galbenei a Partidului Acțiune și Solidaritate anunță că părăsesc formațiunea și acuză conducerea acesteia de „instaurarea dictaturii”. Liderii PAS nu au comentat deocamdată acuzațiile, precizând că vor reveni cu reacție pe acest subiect.

Foto: UNIMEDIA

Mai mulți membri ai organizației teritoriale PAS din Gura Galbenei, raionul Cimișlia, au semnat o declarație, prin care se arată nemulțumiți de deciziile luate de către conducerea PAS la ultima adunare din această localitate.

„Conducerea de vârf a acceptat aderarea la organizație a foști membri ai Partidului Democrat, Partidului Popular European și ai Partidului Șor, fără a trece unele filtre, doar cu scopul de a mări numărul membrilor”, se arată în declarație.

Totodată, membrii PAS din Gura Galbenei sunt nemulțumiți că la conducerea organizației locale s-ar promova o altă persoană decât cea agreată de ei. „Este promovat un apropiat al lui Dan Perciun, deși în urma votului secret președinte al organizației a fost aleasă o altă persoană”, mai spun aceștia.

Declarație / Sursa:PAS Gura Galbenei

OT PAS Cimișlia a venit cu o reacție Aceștia regretă decizia unor colegi de a părăsi partidul și spun că apreciază munca pe care au depus-o în toți anii în care au făcut parte din echipă.

„Regretăm decizia unor colegi din OL Gura Galbenă de a părăsi partidul. Apreciem munca pe care au depus-o în toţi aceşti ani şi le mulţumim pentru faptul că au făcut parte din echipa noastră. Dar acum avem în faţa noastră o sarcină extrem de responsabilă, ce ţine de campania prezidenţială şi toate eforturile noastre vor fi îndreptate spre acest obiectiv de importanţă naţională. Vine vremea oamenilor buni”, se arată într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA.


Pub