Actorul Alexei Vorobiev s-a căsătorit în secret, în Las Vegas. Iată cine este aleasa inimii sale

Actorul Alexei Vorobiev s-a căsătorit în secret. Celebra doctoriță Natalia Zubareva a devenit aleasa inimii artistului. După cum au aflat jurnaliștii, îndrăgostiții și-au jurat dragoste eternă în Las Vegas, scrie SHOK.md.

Foto: shok.md

Noul cuplu și-a petrecut luna de miere în Las Vegas, după care s-a întors la Moscova. Pentru a evita suspiciunile, Vorobiev și Zubareva au ales cu zboruri diferite.

După ce a lucrat câteva luni în „zona roșie” a celui de-al 31-lea spital clinic, Natalia Zubareva a plecat să se recupereze, după o muncă grea în străinătate. Prietenul ei apropiat, actorul și muzicianul rus Alexei Vorobiev a locuit în Los Angeles și s-a filmat, recent, în serialul Netflix. De câțiva ani, ei declară că sunt doar prieteni. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților din zborurile regulate între țări, Alexei și Natalia au ajuns împreună în California, a pus din nou în discuție relațiile pur amicale ale cuplului.

În ultimii 4 ani, Vorobiev și Zubareva au fost surprinși în repetate rânduri, postând poze în rețelele de socializare, în aceleași locuri. În plus, în mod surprinzător, apariția unor astfel de fotografii a coincis cu divorțul Nataliei, care și-a lăsat în mod neașteptat soțul cu doi copii după 10 ani de căsătorie.

Vezi continuarea articolului pe SHOK.md.


Pub