(hartă) Wizz Air te ajută să îți planifici călătoria. Acum poți vedea situația la aeroporturile din Europa în funcție de punctul de pornire

wizz air

Compania care operează zboruri low-cost, Wizz Air, a lansat o hartă interactivă care te ajută să îți planific călătoria. Harta te informează despre punctele de trecere a frontierei din statele lumii în care compania operează zboruri, cât și în ce condiții poți traversa spațiul aerian al unei țări.

Harta este explicită și informează despre punctele cheie a unei călătorii pe timp de pandemie. Autorii au „colorat-o” în trei nuanțe, verde, pentru țările în care călătorii pot ajunge fără impedimente, galben pentru zonele în care prezentarea testului negativ la COVID-19, documentelor de rezidență pe teritoriul acelui stat și obligativitatea carantinei sunt obligatorii și roșu pentru regiunile care interzic parția sau în întregime traversarea frontierei pe cale aeriană.

De exemplu, dacă te pornești cu Wizz Air de la Chișinău, fără restricții vei putea ajunge doar în unele aeroporturi din Italia, iar în baza testului negativ la COVID-19, carantinei obligatorii și documentelor necesare care să demonstreze rezidența ta pe teritoriul Marii Britanii, vei putea ajunge în aeroportul Luton din Londra. Intrările în alte state, cu Wizz Air, pentru persoanele care se pornesc din Aeroportul Internațional Chișinău sunt interzise. Prin urmare, pentru a afla unde puteți călători și care sunt condițiile, trebuie neapărat să indicați aeroportul de unde vă porniți.

Informațiile afișate pe această hartă se bazează pe surse disponibile public de pagini oficiale ale țărilor în care Wizz Air poate opera zboruri. Informațiile disponibile pe această hartă sunt actualizate zilnic în urma modificărilor restricțiilor și regulilor legate de COVID-19. Totuși, această hartă și nu ar trebui să servească drept sursa principală de informații pentru călătorii și în niciun caz nu ar trebui să substituie dispozițiile relevante specifice țării oficiale.

Găsiți aici harta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente