Abia te-ai mutat într-o locuință nouă? Iată lista completă de produse de care ai nevoie

totul-pentru-casa-nou-metro

Schimbarea locuinței presupune o mulțime de acțiuni care probabil te-ar stresa mai mult decât orice. Află însă că procesul și atmosfera depind de percepția ta asupra mutatului într-o nouă locuință. Poți pierde energie și timp cu lipsa de organizare și panica ori poți aborda calm și după puncte întregul proces. Dacă încă nu ți-ai făcut lista de produse pentru casă, METRO ți-a pregătit un mic ghid de cumpărături care te va ajuta să-ți echipezi noua locuință cu toate cele necesare.

Începe cu amenajarea dormitorului

Regula de bază a unui somn liniștit și odihnitor este să alegi corect accesoriile pentru pat: perne, plapume, pilote și lenjerii de pat. Toate aceste accesorii trebuie să fie fabricate din materiale naturale ce nu-ți provoacă reacții alergice. Un set de lenjerie pentru pat participă direct la crearea unui confort tactil pentru odihna de noapte. METRO îți propune o gamă largă de lenjerii pentru pat, perne și plapume de marca proprie Tarrington House. Obții așternuturi de pat de calitate înaltă, 100% bumbac, microfibră sau poliester. În funcție de ce ai nevoie, pilote sau perne ortopedice, ai grijă să alegi exact ceea ce ți se potrivește pentru un somn confortabil.

Investește în accesoriile vitale pentru camera de baie

Încă o zonă extrem de importantă este și camera de baie unde îți faci rutina zilnică de îngrijire personală. Cel puțin un set de prosoape de baie este indispensabil, în special când există o singură cameră pentru baie în locuință. În rețeaua de magazine METRO poți găsi prosoape de calitate ale mărcilor proprii ARO și Tarrington House menționate anterior. De ce să alegi aceste două branduri METRO? Simplu! Pentru că îți oferă maximală calitate la un preț rezonabil. Primești o îngrijire completă datorită materialului din care sunt fabricate – 100 % bumbac. Nu uita și de covorașe pentru baie, îți va prinde bine când vei ieși din cadă sau din cabina de duș!

Și, la final, creează-ți propria magie în bucătărie

Se zice că bucătăria este cea mai importantă zonă a casei, pe lângă dormitor. Este adevărat! În acest sens, METRO vine cu oferte speciale pentru bucătăria ta. Descoperă electronice pentru gătit, tocat și fiert de la mărcile proprii rețelei de magazine. Fie că ai poftă de o ceașcă de cafea de dimineață, fie că trebuie să storci suc sau să pregătești un pui grill, găsește aparatele de gătit necesare în cataloagele noi de la METRO. În plus, ai rafturile pline și cu articole de menaj, veselă de calitate și produse sanitare la prețuri mai mult decât accesibile. Oferte, reduceri, sortimente largi și multe altele vei afla dacă vizitezi una dintre filialele magazinelor.

Ți-ai notat toată lista de produse pentru casă? E timpul pentru cumpărături!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente