Un bărbat de 27 de ani, înjunghiat de amicii de pahar, într-un bloc din capitală

Un bărbat de 27 de ani a fost înjunghiat de amicii de pahar în sectorul Rîșcani al capitalei. Acesta a scăpat cu viață datorită intervenției unui echipaj de carabinieri.

Foto: Inspectoratul General de Carabinieri

Cazul a avut loc ieri, în jurul orei 14:50. Echipajul de carabinieri al Direcției regionale Centru a fost alertat în legătură cu un conflict ce a degenerat în atac cu cuțit, într-un bloc de locuit situat pe bd. Moscovei. Ajunși la fața locului, carabinierii au depistat, la etajul 4 al blocului, un bărbat însângerat, dar în stare conștientă.

Victima a relatat că a consumat alcool împreună cu doi amici, locatari ai blocului respectiv, iar apoi, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia bărbatului i-au fost aplicate 4 lovituri cu un cuțit în zona pieptului, abdomenului și a mânii. Acesta a reușit, totuși, să fugă din apartament.

Bărbatul rănit a fost preluat de ambulanță, pentru a i se acorda ajutor medical, iar un echipaj al Poliției a venit la fața locului, pentru a documenta cazul.

Suspecții au fost identificați într-un apartament de la etajul 8 al blocului locativ. Aceștia s-au dovedit a fi un bărbat de 51 de ani și o femeie de 35 de ani. Ambii au fost escortați la IP Rîșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Bărbat înjunghiat, într-un bloc locativ de la Rîșcani / Sursa:Inspectoratul General de Carabinieri


Pub