Năstase comentează demisia președintelui interimar al Consiliului Superior al Magistraturii: „Dreptatea nu se promite, dreptatea se face”

nastase00

Liderul Platformei DA și candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Andrei Năstase, a venit cu o reacție după ce judecătorul Anatolie Pahopol a demisionat din funcția de președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit lui Năstase, această demisie arată cu claritate de cine se tem mafioții, oligarhii și slugile lor.

„Demisia lui Anatol Pahopol arată cu claritate de cine se tem mafioții, oligarhii și slugile lor. Să fie foarte clar pentru toată lumea, demisiile nu-i vor salva pe cei care au îngenunchiat Moldova. Platforma DA nu se joacă de-a țara și de-a DREPTATEA.

Dreptatea nu se promite, Dreptatea se face. Nu am fost lăsați în vara lui 2019 să facem ce trebuia, dar timpul le va așeza pe toate la locul lor. Eu, Andrei Năstase, sunt coșmarul lor, coșmarul bandiților. Pentru că ei știu că nu pot negocia cu mine absolut nimic. Așa cum l-am terminat pe Plahotniuc, așa îi vor termina pe toți.

În noaptea alegerilor din turul doi, în noaptea în care voi câștiga alegerile în fața lui Dodon, voi avea grijă ca sute de susținători ai dreptății, libertății, demnității și adevărului din Republica Moldova să fie pe Aeroportul Chișinău.

De această dată nimeni nu va mai avea cum să fugă de justiția liberă, de judecata dreaptă. Se apropie FINALUL lor și un nou ÎNCEPUT pentru noi, toți ceilalți, oamenii drepți și curajoși din această țară. Știu toți bandiții ce urmează, pentru că toți știu care va fi forța implementării Hotărârii prin care Moldova a fost declarat stat capturat. Știu asta, cunosc care vor fi urmările legale pentru ei, cei care și-au bătut joc de țară și de oameni.

Platforma DA este singurul partid care știe cum să lupte cu această corupție generalizată. Este singurul partid care vorbește mai puțin și face mai mult. Cu mine președinte, justiția va fi liberă, iar dreptate se va face foarte repede, fără niciun fel de excepție”, spune Andrei Năstase.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente