fbpx

video | Cleopatra Stratan își va lansa propria aplicație mondială! Care e rolul piesei „Zunea Zunea”?

Pe lângă piesele noi cu care bucură fanii, Cleopatra Stratan anunță că planurile sale nu se opresc aici. Aceasta va lansa o aplicație pe plan mondial, iar piesa „Zunea Zunea” este ideea de la care a pornit proiectul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cântăreața din Moldova a vorbit despre aplicație într-un interviu pentru emisiunea Prima Oră. Deși nu a dezvăluit prea multe detalii, artista a spus că proiectul este ceva nou în lume și va fi lansat de ziua sa – pe 6 octombrie.

„E vorba de o aplicație mondială, ceva absolut nou în lume. Va fi lansată de ziua mea. Inițial va fi disponibilă pentru câteva mii de români, ulterior va fi pe plan mondial. Aplicația va fi gratuită. Deja videoclipul – care este un fel de trailer – a fost lansat, este un ramake al piesei „Zunea Zunea” care a prins în Indonezia și India. Mă bucur mult de acest proiect, sunt foarte entuziasmată”, a explicat moldoveanca.

În cadrul emisiunii, Cleo a mai confirmat zvonurilor potrivit cărora ea și Edward și-au găsit nași. Aceasta a precizat că doresc să se căsătorească, doar că nu au decis când.

Articole asemănătoare

Back to top button