/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

În atenția părinților! Modelul de predare la care se trece în cazul în care un elev din clasă este infectat cu coronavirus

missing
22 septembrie 2020, ora 20:07

„Atunci când o persoană din clasă este infectată, clasa automat trece în regim online de predare”. Declarația a fost făcută de către ministra Sănătății Viorica Dumbărveanu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

„Noi avem actualmente și clase și instituții educaționale care sunt în carantină. Carantina nu înseamnă sistarea procesului educațional, dar se trece la  regimul de predare online”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Minsitra Sănătății a mai declarat că deocamdată nu se poate de vorbit despre revenirea la modelul de predare doar în regim online, însă, la un astfel de regim se va trece doar în cazul în care în cadrul unei unități administrativ teritoriale va fi o situație epidemiologică nefavorabilă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram