‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Primul complex de sere din lume încălzit de la o instalație de tratare...

VIDEO. Primul complex de sere din lume încălzit de la o instalație de tratare a apelor uzate, construit în Marea Britanie

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În 2019, Oasthouse Ventures a început implementarea unui proiect ambițios în valoare de 120 de milioane de euro, bani investiți în construcția unor sere deosebite.

Potrivit Bom Group, compania în parteneriat cu Anglian Water, construiește primele sere din lume care utilizează căldura generată de o instalație de tratare a apelor uzate.

Tehnologia remarcabilă ar putea constitui un model pentru producerea alimentelor în viitor, mai durabil, cu emisii reduse de carbon, orientându-se spre condiția de a obține emisii zero nete de carbon.

Realizarea proiectului cu emisii reduse de carbon (Low Carbon Farming) presupune construcția complexului de sere cu suprafața de 290 de mii de m2. Potrivit dezvoltatorilor, proiectul este implementat conform planului, fără abateri.

„Low Carbon Farming este un proiect durabil, de ultimă generație și suntem mai mult decât mândri să împărtășim progresul cu toți cei interesați”, au scris dezvoltatorii.

Low Carbon Farming

Low Carbon Farming 🎥Meanwhile in England the construction of the Low Carbon Farming project of 290.000 m2 goes completely according to schedule. Low Carbon Farming is a state-of-the-art sustainable project and we are more than proud to share the progress with the video below.–Low Carbon Farming 🎥Ondertussen verloopt in Engeland de bouw van het 290.000m2 tellende Low Carbon Faming project volledig volgens planning. Low Carbon Farming is een state-of-the art duurzaam project en we zijn meer dan trots om de voortgang te laten zien met de video hieronder. #Horticulture #Greenhouse #Sustainable #Duurzaam #LowCarbonFarming #Tuinbouw

Geplaatst door Bom Group op Maandag 21 september 2020
‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›