Supercupa UEFA: Bayern Munchen vs. Sevilla. Nemții vor să mature totul în cale

Fotbalul mare european între cluburi are să-și spună ultimul cuvânt în privința celei mai bune echipe a continentului în acest sezon. „Puskás Aréna” din Budapesta va găzdui joi, 24 septembrie, Supercupa UEFA, într-un meci care se va disputa începând cu orele 22:00. Se va duela proaspăta deținătoare a Ligii Campionilor – Bayern Munchen cu actuală campioană a Europa League – FC Sevilla.

Foto: Bayern Munchen

Bayern a avut un sezon fabulos, luând triplă în acest sezon: Bundesliga, Cupa și Champions League. Deși de la echipă au plecat Coutinho, Odriozola, Pierisic și Thiago, Bayern a început Bundesliga în forță, zdrobind-o cu 8-0 pe Schalke04, prezentându-se în fața spaniolilor în plină formă și cu moralul ridicat.

Sevilla, „specialist Europa League” are o serie de 21 meciuri oficiale în care nu a mai simțit gustul amar al înfrângerilor. Andaluzii au deja 5 participări în Supercupa UEFA și la fel, precum Bayern, au luat acest trofeu o singură dată – în 2006.

Andaluzii au deja 5 participări în Supercupa UEFA și la fel, precum Bayern, au luat acest trofeu o singură dată – în 2006.

Vezi AICI cine va ridică trofeul în opinia experților.


Pub