image
Sursa foto: Jurnal.md

Tragedie în capitală: Un bărbat beat a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei. Victima era în stare de ebrietate și a pierdut echilibrul.

Totul a avut loc în seara zilei de ieri pe bulevardul Dacia din capitală, poliția fiind alertată la ora 16:06.

Potrivit poliției, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și a ieșit la balconul apartamentului pe care îl închiria împreună cu o familie. Acesta s-ar fi sprijinit de balustrada balconului, și pierzându-și echilibrul a căzut în gol de la etajul șase.

La fața locului a intervenit poliția și un echipaj de medici, care au constat decesul în urma traumelor primite. Alte semne de moarte violentă pe corpul acestuia nu au fost depistate.

Totodată, persoanele care locuiau împreună cu victima au comunicat polițiștilor că bărbatul era în stare de ebrietate când a ieșit la balcon. Și martorii au observat că acesta s-a prăbușit în timp ce se sprijinea de balustrada balconului.

Versiunea preliminară examinată de forțele de ordine ar fi un incident. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstantelor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: