image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona şi Manchester City au bătut palma pentru "noul Pique"

Barcelona şi Manchester City au bătut palma pentru transferul lui Eric Garcia (19 ani). Catalanii şi "Cetăţenii" au ajuns la un acord, dar totul depinde de când va tranfera echipa lui Pep Guardiola un nou fundaş central, care să acopere "gaura" lăsată de plecarea lui Garcia.

Cu un an de contract rămas la Manchester City, Eric Garcia se îndreaptă spre locul de unde a plecat. Fundaşul a fost crescut în La Masia şi a fost căpitan la grupele de juniori a FC Barcelona, iar catalanii îl vor înapoi. Potrivit jurnalistului Josep Pedrerol, Barca şi Manchester City au ajuns la un acord pentru transfer, iar formaţia de pe Camp Nou va plăti 18 milioane de euro.

Oficializarea mutării depinde de momentul când Manchester City va transfera un nou fundaş central. Diego Carlos şi Kalidou Koulibaly sunt variantele pe care le are echipa antrenată de Pep Guardiola. Contractul dintre Eric Garcia şi Manchester City va expira în vara lui 2021.

Pep Guardiola l-a folosit pe Eric Garcia în 15 meciuri din sezonul trecut, 10 ca titluri şi cinci în care a intrat de pe banca de rezerve. În acest moment, fundaşul spaniol este cotat la 16 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Eric Garcia poate fi considerat noul Pique, având în vedere contextul în care ajunge la FC Barcelona. La fel ca Pique, Garcia vine de la Manchester, doar că de la City. În 2008, Pique a fost readus de la Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: