image
Sursa foto: Getty Images

BOMBĂ! Luis Suarez pleacă liber de la FC Barcelona şi trădează

Luis Suarez (33 de ani) s-a înţeles cu altă echipă de top din Europa, după ce transferul la Juventus a picat. "Canibalul" a bătut palma cu Atletico Madrid şi aşteaptă să-şi rezolve problemele contractuale cu Barcelone pentru a putea semna cu formaţia lui Diego Simeone.

Ronald Koeman l-a anunţat pe Luis Suarez că nu mai intră în planurile sale, iar uruguayanul nu a fost folosit deloc de antrenorul olandez în pregătiri. S-a speculat mult pe seama unui transfer al lui Suarez la Juventus, dar mutarea a căzut, însă se pare că atacantul nu duce lipsă de oferte. Mundo Deportivo, prin jurnalistul Javi Gomara, scrie că al trilea golgheter din istoria Barcelonei a bătut palma cu Atletico Madrid pentru transfer.

Cele două părţi s-au înţeles, însă rămân două probleme de rezolvat pentru ca mutarea să se oficializeze. Atletico Madrid trebuis să-l vândă pe Diego Costa, care e dorit de Beşiktaş şi, cel mai probabil, va pleca de pe Wanda Metropolitano, iar Suarez trebuie să cadă la o înţelegere privind salariul său de pe ultimul an de contract. "Canibalul" cere remuneraţia pe 12 luni, în timp ce oficialii catalani sunt dispuşi să-i ofere doar jumătate.

După anunţul că Ronald Koeman nu se va mai baza pe el, Luis Suarez a fost în tratative pentru transferul la Juventus, unde ar fi urmat să joace alături de Cristiano Ronaldo, rivalul de o viaţă a lui Leo Messi. Totuşi, chiar dacă Juve era gata să-i dea un salariu de 10 milioane de euro pe an, mutarea uruguayanului la Torino a picat. Luis Suarez a dat chiar şi un examen de limbă italiană pentru a obţine paşaportul italian.

Luis Suarez a fost transferat de FC Barcelona în 2014, de la Liverpool, şi a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 198 de reuşite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: