Trafic suspendat pe mai multe străzi din Chișinău: Un tronson al străzii Albișoara - închis până pe 30 noiembrie

Traficul rutier pentru automobile va fi suspendat astăzi, între orele 08:00-21:00, pe str. 31 August 1989, în perimetrul str. Serghei Lazo și Vasile Alecsandri, în contextul desfășurării campanei „Săptămâna europeană a mobilității", ce se desfășoară în perioada: 16-22 septembrie 2020 și are ca scop promovarea mobilității ecologice, a modului sănătos de viață și utilizarea transportului public în defavoarea mașinii personale, pentru a reduce gradul de poluare a orașelor.

Foto: UNIMEDIA

Totodată, în perioada 21 septembrie - 30 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, pe o singură bandă, pe tronsonul cuprins între str. Al. Pușkin - str. Petru Rareș, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a arterei de circulație.

De pe data de 22 septembrie, ora 22:00, până data de 23 septembrie, ora 06:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin și str. Mihai Eminescu, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.

De asemenea, în perioada: 21 septembrie - 30 octombrie va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Dosoftei, în perimetrul străzilor Tricolorului și Sfatul Țării, pentru executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer fecaloid.


Pub