S-a lansat prima motocicletă electrică de serie: Harley Davidson LiveWire

Probabil unii dintre voi aţi ajuns să vă întrebaţi măcar odată de ce se tot lansează maşini 100% electrice, dar despre motociclete electrice nu se aude nimic? Adevărul e că Harley Davidson a anunţat mai mult timp în urmă că pregăteşte o asemenea motocicletă, dar acum modelul 100% electric a ajuns în sfârşit să fie lansat în versiunea de serie, cu caracteristici clare şi preţ, informează PiataAuto.md

Foto: PiataAuto.md

Aşadar, cum stă treaba cu un Harley Davidson 100% electric, totuşi? Ce îl propulsează? Ce a mai rămas din senzaţiile legendare ale unui Harley? Cât o fi autonomia, dacă totuşi vorbim de un model electric? Cât durează încărcarea?

Propulsia e asigurată de un electromotor de 105 CP şi 117 Nm, iar fiind vorba de un motor electric, cuplul maxim e disponibil instantaneu. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h e şi mai impresionată. În mâinile unui motociclist experimentat, noua Harley Davidson LiveWire atinge suta în numai 3.0 secunde! Iar asta e o cifră aflată la limita între supercar-uri şi hipercar-uri!

Harley Davidson LiveWire / Sursa:PiataAuto.md

Motocicleta vine cu suspensie ajustabilă în rigiditate şi are şi o poziţie de condus foarte agresivă. Şi, bineînţeles, şi în materie de design noua LiveWire arată superb!

Mai multe informații despre capacitatea bateriei, autonomia oferită și timpii de încărcare, găsiți în articolul dedicat pe PiataAuto.md.


Pub