Provocare acceptată. Încă un veceu, inaugurat cu fast în cadrul acțiunii #DodonWCchallenge

by D M
Distribuiti mai departe...

Primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, a acceptat provocarea #DodonWCchallenge venită din partea lui Renato Usatîi. După tradiția instituită de socialiști în satul Hiliuți, Rîșcani, edilul din Drochia a inaugurat un veceu, în prezența unor oaspeți și, evident, cu tăierea panglicii roșii. Nina Cereteu a calificat însă acțiunea ca fiind un protest împotriva “PR-ului josnic și umilitor al demnitarilor…”

“Înainte de a tăia panglica, am un mesaj către cei care și făcut acest gest. Ajunge să vă bateți joc de noi, locuitorii acestei țări, de primarii aleși de către oameni. Știți foarte bine că localitățile noastre sunt în mizerie și sărăcie. Profitați de acest fapt, dându-ne trei bănuți pentru ca noi să creăm minimul necesar, utilități de care în secolul XXI ar trebui să beneficieze toți cetățenii acestei țări, însă, astăzi, noi vorbim de inaugurarea unui veceu într-o școală, grădiniță sau spital? E josnic și umilitor”, a spus Nina Cereteu și a menționat că taie panglica roșie “în semn de protest față de astfel de acțiuni, care, de fapt, sunt și de intimidare, nu în ultimul rând, a primarilor.”

#DodonWCChallengeAcțiune de protest împotriva piarului josnic și umilitor al demnitarilor…

Gepostet von Cereteu Nina am Freitag, 18. September 2020

Nina Cereteu l-a provocat, la rândul ei, pe primarul orașului Fălești, Alexandru Severin, și pe primărița orașului Glodeni, Stela Onuțu, să ia parte la acțiunea #DodonWCchallenge. 
Amintim că joi, inspirat de inaugurarea cu fast a veceului gimnaziului din Hiliuți,  Rîșcani, președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a improvizat o acțiune similară, pe care a numit-o ”Proiectul național #DodonWCchallenge”. Usatîi a pregăgătit momentul cum se cuvine, cu pâine, sare, și nelipsita panglică roșie. El a lansat și un challenge și transmis ștafeta colegilor săi primari din mai multe orașe.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...