Trafic rutier suspendat în Capitală. Ce străzi trebuie să ocolești

Drum reparații -diez

Primăria municipiului Chișinău informează că duminică, 20 septembrie, între orele 8.0 și 21.00, va fi suspendat traficul rutier pentru automobile pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Serghei Lazo și Vasile Alecsandri, în contextul desfășurării campanei „Săptămâna europeană a mobilității”, ce se desfășoară în perioada 16-22 septembrie 2020 și are ca scop promovarea mobilității ecologice, a modului sănătos de viață și utilizarea transportului public în defavoarea mașinii personale pentru a reduce gradul de poluare a orașelor.

Totodată, informăm că în perioada 21 septembrie-30 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, pe o singură bandă, pe tronsonul cuprins între strada Al. Pușkin și strada Petru Rareș, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a arterei de circulație.

De asemenea, din data de 22 septembrie 2020, ora 22.00, până pe 23 septembrie 2020, ora 6.0, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Al. Pușkin și Mihai Eminescu, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare.

Mai mult, în perioada 21 septembrie-30 octombrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Mitropolit Dosoftei, în perimetrul străzilor Tricolorului și Sfatul Țării, pentru executarea lucrărilor de reabilitare.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente