/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ „Distracțiile” de sub pod. Circulația de sub podul de la telecentru a fost sistată astăzi, fiind organizate mai multe activități

missing
19 septembrie 2020, ora 22:01

Cu mare fast, Primăria Capitalei anunța că pe orășeni îi așteaptă azi concursuri de desen pe asfalt, expoziții, show-uri, dar și alte activități de divertisment. Însă sub Podul de la Telecentru, unde trebuiau organizate distracțiile, circulația fiind sistată, oamenii mai mult se plictiseau. Aceștia veneau cu copiii și peste puțin timp plecau fiind plictisiți de ceea ce vedeau,  întrucât nu găseau nimic afară de ambuteiaje. 

Am venit la sărbătoare, dar nu e nimic, așa că vom veni seara la fire show.

„S-a zis, dar văd că nimic până când. -Ați rămas dezămăgit? -Puțin da.

„Eu nu văd nimic aici, să se fi adunat lume, sau să fie ceva, dar așa nu e nimic.”

Între timp  a fost instalată aici o gheretă. Însă aceasta nu s-a bucurat de atenția clienților așa că proprietarul a dus scaunele și măsuțele pregătite pentru oameni înapoi la depozit.

DIANA POPA, REPORTERĂ TV8: „Autoritățile locale anunțau că în acest weekend sub podul de la Telecentru vor avea loc mai multe evenimente cultural-artistice, showuri, expoziții, și chiar concursuri pentru copii. Însă, la fața locului, nu am găsit nimic din astea. În schimb în zonă s-au format ambuteiaje.”

VOX

„Într-o zi de sâmbătă, dar cam mult, că nu circulă pe banda cealaltă.”

„Din centru de pe Pușkin să mergem până aici îmi trebuie 40 de minute.”

Și dacă showul promis lipsea, amatorii de skatebord și role l-a organizat pentru  puținii oameni din preajmă.

„Uitați-vă, sunt multe denivelări pe asfalt, pentru roți mic nu e ok. ”
„Ar fi bine să o schimbe dar nu cred că se va întâmpla. Nu avem așa multe locuri unde putem merge, de aceea e bine. E umbră, mă aranjează.”

În schimb în imaginile postate de primarul Capitalei activitățile au fost în toi. Acesta a mers acolo cu întreaga familie și s-a arătat satisfăcut de organizarea distracțiilor. Conform programului, azi, de la ora 19:30, vizitatorii vor avea posibilitatea să urmărească un show de foc și lumină. Trecerea pe sub pod va fi închisă pentru automobile și mâine, de la ora 10:00 până la 18:00. Potrivit Primăriei, organizatorii asigură desfășurarea activităților cu respectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram