image
Sursa foto: IGP

O motocicletă și un tractor s-au ciocnit violent la Ștefan Vodă: O tânără de 18 ani a murit, iar un bărbat a ajuns la spital

Accident cumplit în localitatea Copceac, raionul Ștefan-Vodă. O tânără de 18 ani a murit, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit violent cu un tractor.

Motocicleta de marca Viper era condusă de un tânăr de 25 ani, care o avea ca și pasageră pe tânăra de 18 ani. Ambii nu dispuneau de echipament de protecție, spun polițiștii.

În timp ce se deplasau pe strada principală din localitatea Copceac s-au tamponat frontal cu un tractor. Tractorul era condus de un bărbat de 64 de ani, care la momentul accidentului se afla în stare de ebrietate și se deplasa neregulamentar pe contrasens, neavând nici măcar luminile conectate.

IGPIGP

În urma impactului, șoferul și pasagera de pe motocicletă au fost transportați la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme. Din nefericire, peste câteva ore tânăra a murit pe patul de spital.

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, ne-a comunicat că fiind testat alcoolscopic, șoferul tractorului avea o concentrație de alcool de 0,55 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.264 al.4 iar tractoristul a fost reținut pentru 72 ore.

Noutăţile partenerilor

comentarii: