Scandal la FC Barcelona. Fostul antrenor Quique Setien nu se lasă concediat, iar noul tehnician nu își poate intra în drepturi

Fostul antrenor al Barcelonei, Quique Setien, va acționa în judecată clubul catalan, anunță Digisport.ro, cu referire la Marca. Setien susține că clubul a anunțat public că renunță la serviciile sale pe 17 august, dar nu i-a trimis nicio hârtie oficială până pe 16 septembrie.

Foto: Getty Images

În aceste condiții, Setien nu a acceptat pentru moment să semneze rezilierea, iar acum își caută dreptatea în instanță.

FC Barcelona riscă să fie fără antrenor la primul meci din La Liga

FC Barcelona va debuta în noul sezon din La Liga contra lui Villarreal, în weekend-ul 26-27 septembrie, însă catalanii riscă să nu îl aibă alături pe noul antrenor, Ronald Koeman.

Deși Ronald Koeman a fost prezentat oficial în urmă cu aproape o lună, contractul cu antrenorul olandez nu a putut fi înregistrat până acum la Federația Spaniolă, din cauza fostului tehnician al echipei, Quique Setien.

Barcelona are altă variantă. Conducerea clubului susține că Setien nu este mulțumit de suma primită pentru rezilierea contractului. Până când Setien nu se va despărți oficial de FC Barcelona, contractul lui Koeman nu va putea fi înregistrat.

Quique Setien, fără realizări în mandatul de la Barcelona

În mandatul de la Barcelona, Quique Setien a ratat Cupa Spaniei, după înfrângerea cu Bilbao, 0-1, din sferturi, titlul în Spania, în favoarea rivalei Real Madrid, și trofeul Champions League, în urma eliminării din sferturi, după 2-8 cu Bayern Munchen.

Barcelona a încheiat sezonul 2019 - 2020, în care a fost antrenată de Ernesto Valverde și Quique Setien, din ianuarie, fără trofeu câștigat, lucru care nu s-a mai întâmplat de 12 ani.


Pub